Άκης Τσοχατζόπουλος: Θέλει να μεταφερθεί στην πτέρυγα του ψυχιατρείου!

Τη μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ζητά με έγγραφό του προς τη διοίκηση ο πρώην υπουργός ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Βηματοδότης.

Ο καταδικασμένος για τις μίζες στα εξοπλιστικά πρώην υπουργός σήμερα βρίσκεται σε κελί μαζί με έναν Αλβανό και ένα Ρουμάνο αλλά φαίνεται πως η συγκατοίκηση δεν ήταν καλή, καθώς φέρεται να προτιμά τον προαυλισμό στην ψυχιατρική πτέρυγα με τον συγκατηγορούμενό του Γιάννη Σμπώκο, με τον οποίο αλληλοκατηγορούνται για τις επίμαχες υποθέσεις.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης: «Δεν άντεξε, όπως φαίνεται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τους νέους του συγκατοίκους στο κελί, έναν Αλβανό και έναν Ρουμάνο, στη Στ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (VIP πτέρυγα) και ζήτησε μεταφορά. Τι είδους μεταφορά; Όχι απλώς να αλλάξει κελί (για να αποφύγει προφανώς τον συνωστισμό), αλλά να αλλάξει εξ ολοκλήρου… πτέρυγα.

Έτσι, ζήτησε να πάει στην πτέρυγα του ψυχιατρείου! Και μάλιστα με χαρτί γιατρού. Υπάρχει βεβαίως ένα πρόβλημα αλλά, όπως μου είπαν, το ξεπέρασε. Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται εδώ και μήνες ο Ι. Σμπώκος, με τον οποίο θα προαυλίζονται πιθανότατα μαζί».