Άνεργοι μάνα και γιός μένουν στο αυτοκίνητο για 7 μήνες!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news.gr , υπάρχει μια 45χρονη γυναίκα, στο Μεσολόγγι που μένει στο αυτοκίνητό της με τον 26χρονο γιό της, εδώ και επτά μήνες, αφού και οι δυο είναι άνεργοι.

Για αρκετά χρόνια, η γυναίκα εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου μέσω προγραμμάτων ή ακόμα και χωρίς σύμβαση εργασίας. Ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να μην πληρώνεται και από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς. Έγινε η πρώτη έξωση από το σπίτι που έμενε, ενώ το Μάιο έγινε και η δεύτερη.

Νωρίτερα είχε γίνει διακοπή ρεύματος και νερού. Επειδή χρήματα δεν υπήρχαν για να βρει αλλού στέγη, κατέληξε στο αυτοκίνητο, αφού τα έπιπλα και τα πράγματα του σπιτιού τα κράτησε η ιδιοκτήτρια μέχρι να της δοθούν τα 7 ενοίκια που χρωστούσε η οικογένεια!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι διαζευγμένη και δεν έχει στήριξη από κανένα συγγενή. Η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της, – τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας – διότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή κυρία, η οποία με πόνο ψυχής διηγείται την ιστορία της στην ΑΙΧΜΗ.

Με δάκρυα στα μάτια μας είπε: «Ήμουν νοικοκυρά στο σπίτι μου, μεγάλωνα τα παιδιά μου, δούλευα και ζούσαμε αξιοπρεπώς. Σήμερα κατάντησα να μένω μέσα σε ένα αυτοκίνητο». Δεν ζητά ελεημοσύνη. Μια δουλειά για κείνη και το παιδί της ζητά…