Έκτακτο δελτίο ειδήσεων εργαζομένων του Mega για τις δραματικές εξελίξεις στο κανάλι

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων μετέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega στις 14:00 ενημερώνοντας για τις δραματικές εξελίξεις στο σταθμό.  Όπως ανακοίνωσαν θα ενημερώσουν εκ νέου, σε επόμενο δελτίο τους στις 15:00.

“Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες εκφράζουμε τη θλίψη και την οργή μας για την απόφαση των μετόχων να ρίξουν “μαύρο” στο Mega. Εμείς οι εργαζόμενοι του Mega που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες θεωρούμε τις εξηγήσεις που δοθηκαν για τη μη συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία προφάσεις εν αμαρτίες” και συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους ζητώντας από τους μετόχους του Mega να ανταποκριθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν “από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Β. Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα των εργαζομένων καθώς και όλες τις αποζημιώσεις” και καλούν “την κυβέρνηση, το υπουργείο Εργασίας και το ΕΣΡ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις 420 οικογένειες των εργαζομένων του Mega”.

Kαταλήγοντας προσθέτουν: “δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και δεν δεχόμαστε να γίνουμε βορά στα επιχειρηματικά και πολιτικά σχέδια που παίζονται στην πλάτη μας”.