Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες σήμερα στο Μαρκόπουλο

Έξι κούρσες και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο. Από σήμερα αλλάζει η ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών, που πλέον θα ξεκινούν στις  18.30 αντί για τις 17.00.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες την επόμενη εβδομάδα,  μετά και το δεύτερο τζακ ποτ που σημειώθηκε στο παιχνίδι. Το ποσό των 10.520 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά τον νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετάσχουν στο ΣΚΟΡ 4,  θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 15.000 ευρώ, Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα διατίθεται σε 1.200 πρακτορεία ΟΠΑΠ.

 

  Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, ο Chief Operating Officer της Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος, και ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων ράλι Λάμπρος Αθανασούλας

 

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Λάµπρος Χούτος με τον προπονητή Χρήστο Χαραλάμπου και τον αναβάτη Δημήτρη Δρόσο, νικητή της 1ης ιπποδρομίας στο πρόγραμμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2017

 

  Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας απονέμει το έπαθλο ΑΛΚΗΣΤΗΣ στον εκπρόσωπο της ιδιοκτησίας του νικητή ίππου ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ, Σωτήρη Ρούσση, και τον προπονητή Νίκο Καλογερόπουλο (Παρασκευή 29/10)