ΑΕΚ: Αποφασισμένη να προσφύγει σε κάθε νομικό μέσο – Ζητά άρση απορρήτου

Αποφασισμένη να προσφύγει σε κάθε νομικό μέσο για να δικαιωθεί είναι η ΑΕΚ. Άρση απορρήτου -ώστε να φανεί με ποιον μίλησε ο Τριτσώνης πριν αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα- ζητάει η «Ένωση»!

Τι κι αν η απόφαση της Σούπερ Λίγκας μοιάζει καταδικαστική για την ΑΕΚ. Εκείνη όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα δικαίωσης.

Η «Ένωση» συνεχίζει την προσπάθεια ν’ αποδείξει πως ο Τριτσώνης κακώς διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, ενώ επιβεβαιωμένα συνέτρεχαν όλες οι προϋποθέσεις για να τελειώσει κανονικά. Στην προσπάθεια αυτή, λοιπόν, σκοπεύει να επιστρατεύσει ένα ακόμα «όπλο», ζητώντας την άρση απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του διαιτητή.

Ένα αίτημα που θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τον εισαγγελέα για να πραγματοποιηθεί και μέσω του οποίου η ΑΕΚ θέλει να γίνει γνωστό με ποιον μίλησε ο διαιτητής (και φυσικά τι είπε) πριν αποφασίσει τελικά την οριστική διακοπή του ματς.

Έτσι, η «Ένωση» κατέθεσε στην ΕΠΟ τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται και οι νομικοί της θεωρούν πως αν ο Τριτσώνης δεν έχει τίποτα να κρύψει και οι αρμόδιες αρχές επιθυμούν να εντοπιστεί ενδεχόμενη παρατυπία, η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει και να φανεί η αλήθεια.

Πηγή: sport-fm.gr