Αγοράκι τριών ετών έχασε το μάτι του απο πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Σοβαρό τραυματισμό στο μάτι ενός τρίχρονου αγοριού προκάλεσαν πυροβολισμοί στο Ζεφύρι, σύμφωνα με καταγγελία οικογένειας.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η οικογένεια, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τον τρίχρονο Ταξιάρχη να τραυματίζεται στο μάτι και να διακομίζεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο τρίχρονος υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. Μάλιστα, ενέχει ο κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι εξαιτίας μολύνσεως.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού σε εκπομπή του «E-TV»: «Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε “θα δεις τι θα πάθεις σε μία ώρα…Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό. Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».