Αλ. Αλαβάνος – Σχέδιο Β’: Στηρίζει Ρένα Δούρου και Γ. Σακελλαρίδη

Τη στήριξη του «Σχεδίου Β» στον Γ. Σακελλαρίδη και τη Ρ. Δούρου, ανακοίνωσε ο Αλέκος Αλαβάνος, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Επειδή η αντίληψη μας είναι ότι το σημαντικό είναι η σύγκρουση και η μη υποταγή στην τρόικα, εμείς θα στηρίξουμε υποψηφίους που ούτε έχουν συμφωνήσει με τα μέτρα τα μνημονιακά, όπως εκφράζονται στην αυτοδιοίκηση, ούτε έχουν σιωπήσει. Με αυτήν την έννοια καταλαβαίνετε ότι η άποψή μας είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση στηρίζουμε Σακελλαρίδη και Δούρου» διαμήνυσε ο πρόεδρος του Σχεδίου Β, μιλώντας στο «Action 24».

«Θα υποστηρίξουμε αριστερές παρατάξεις που στο πρόγραμμά τους αναφέρεται ότι θα αντιταχθούν στην τρόικα και θα αγωνισθούν: Για να καταργήσουν τη “μεταρρύθμιση” του Καλλικράτη, να ξανανοίξουν οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και κέντρα υγείας, να ανήκουν στη δικαιοδοσία των Δήμων οι δημόσιοι και κοινόχρηστοι χώροι, παραλίες, και όχι να μεταβιβάζονται στην τρόικα και να πωλούνται αντί πινακίου φακής» αναφέρει παράλληλα, σχετική ανακοίνωση του Σχεδίου Β.