Αυτή είναι η 51χρονη που έταζε διαγραφή χρεών και συντάξεις

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες μιας 51χρονης που κατηγορείται ότι εξαπάτησε μια 34χρονη και μια 64χρονη, υποσχόμενη ότι θα μεσολαβούσε για υποθέσεις τους με το Δημόσιο, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν κι άλλες περιπτώσεις απάτης, με «πρωταγωνίστρια» την ίδια.

Πρόκειται για τη Δόμνα Ιωαννίδου του Αβραάμ και της Αναστασίας, κάτοικο Κυργίων Δράμας, η οποία συνελήφθη στις 8 Ιανουαρίου.
Η 51χρονη, παριστάνοντας ότι είχε διασυνδέσεις, υποσχέθηκε στην 34χρονη ότι θα μεσολαβούσε για τη διαγραφή οφειλής της προς το Δημόσιο, ενώ εξαπάτησε και μια 64χρονη δηλώνοντας πως θα μεσολαβούσε για την επίσπευση των διαδικασιών χορήγησης σύνταξης της μητέρας της.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σταδιακά, κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2013, η 51χρονη απέσπασε από τα θύματά της το ποσό των 9.920 ευρώ.
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Τα στοιχεία της συλληφθείσας δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών.

Αυτή είναι η 51χρονη που έταζε διαγραφή χρεών και συντάξεις