Βράβευση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την εξαγωγική της δραστηριότητα

ImageHandler (6)

«ACTIVE GREECE 2015: Διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας»

Ως μία από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις στον κλάδο της βραβεύτηκε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας «Active Greece 2015».

Η εταιρεία διακρίνεται, για πρώτη φορά, για την ανάπτυξή στις εξαγωγές, τη σημαντική επένδυση που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εξωστρέφεια, τιμώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Τουρισμού, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών και του φορέα Enterprise Greece. Οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας «Active Greece 2015» αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις υγιέστερες επιχειρηματικές δυνάμεις της χώρας, οι οποίες συμμετέχουν στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας.

Στην τελετή της απονομής παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, βουλευτές, πρέσβεις ξένων χωρών και περισσότεροι από 350 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιρειών από το χώρο της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

O κ. Τρύφωνας Τζέλης, εμπορικός διευθυντής της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Είδαμε την κρίση ως ευκαιρία και επενδύσαμε στην ανάπτυξη με βάση την εξωστρέφεια. Στόχος μας είναι  να επεκτείνουμε αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης ενισχύοντας περισσότερο τη δυναμική μας παρουσία στις αγορές του εξωτερικού».

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, εξάγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ σε 22 χώρες παγκοσμίως, από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά από τα Αραβικά Εμιράτα μέχρι την Αφρική και την Κίνα. Η ετικέτα «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ» έχει μεταφραστεί σε 10 ξένες γλώσσες, ενώ η εταιρεία ΧΗΤΟΣ δημιουργεί συσκευασίες ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε χώρας.