Βραβεία επιχειρηματικής αριστείας από την ΕΕΔΕ την Τρίτη 25/11

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014» για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, ΕΕΔΕ «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ», Investors in People καθώς και του Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year 2014.

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014» θα πραγματοποιηθεί στο “ΘΕΑΤΡΟΝ”, Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 500 ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, πολιτικών, κ.ά.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο «Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας», που αυτή τη χρονιά φιλοξενείται στο εντυπωσιακό φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” ΘΕΑΤΡΟΝ. Στα ειδικά περίπτερα του χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από τη διαδρομή τους προς την Αριστεία. Εφέτος στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας συμμετέχουν οι εταιρίες: Cyta, Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, Essential, Intermed SA, Sprint Integrated Marketing Communications.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Better Future και Κανδαράκης, χορηγοί επικοινωνίας η Ναυτεμπορική και το περιοδικό Manager, χορηγοί ηλεκτρονικής επικοινωνίας τα naftemporiki.gr και Global Sustain και τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.