Γιάχος με κλάματα: Κατέστρεψα την καριέρα μου!

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου με πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Γιάχο και τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη!

Ο Χιώτης ρέφερι τους ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι του Μανιάτη που δεν έδωσε, εκείνοι του είπαν να βγει να τη ζητήσει δημόσια και να παραδεχθεί ότι είναι αλήτης και τότε εκείνος λύγισε λέγοντας με κλάματα πως «κατέστρεψα την καριέρα μου»!

Συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα για τη φάση του πέναλτι που δεν καταλόγισαν στον Μανιάτη, ζήτησαν μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Γιάχος και ο υπεύθυνος γραμμής Σταύρος Τριτσώνης.

Οι δυο διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα και της απονομής είδαν σε βίντεο τη φάση του 68’ και αναγνώρισαν αμέσως το λάθος τους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπεύσουν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιάννη Καϋμενάκη, τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να ηττάται στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Ωστόσο, τότε ο Δημήτρης Μπάκος που ήταν έξω φρενών του είπε: «Δεν γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου! Να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και να πεις οτι είσαι αλήτης»!
Ακούγοντάς τον ο Γιάχος ξέσπασε σε κλάματα και έλεγε ότι «έχασα μια καλή ευκαιρία να κάνω μια καλή διαιτησία. Κατέστρεψα την καριέρα μου»!

Mε τη σειρά του ο Σταύρος Τριτσώνης πήγε να τον καθησυχάσει βλέποντάς τον να κλαίει, ωστόσο δυσανασχέτησαν οι Μπάκος και Καϋμενάκης, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να του πέσουν πάνω, με αποτέλεσμα ο Τριτσώνης να αποτραβηχτεί και να φύγει…

ΠΗΓΗ: TROKTIKO

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ:

https://www.bankwars.gr/2013/05/%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9F-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%98-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84/