Γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ και για τον Θ. Καρυπίδη – Είχε καλέσει τον Η. Κασιδιάρη στην εκπομπή του (video)

Την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι, ώστε να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή του Θεόδωρου Καρυπίδη, γιατί όπως ισχυρίζονται όταν προφυλακίστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε μία φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση στο facebook.

Παράλληλα, ο Θ. Καρυπίδης είχε καλέσει στην εκπομπή του στο κανάλι Flash, με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Τι είχε γράψει ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο προφίλ του στο facebook

«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»

Παράλληλα οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι θέτουν θέμα και αυτοί με τη σειρά τους για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο.