ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : “Ελαφρύνσεις στα ακίνητα- στο μισό ο φόρος μεταβίβασης- καταργούνται τα έξοδα – μείωση ΦΠΑ έως 5 μονάδες για αγοραπωλησίες νεόδμητων”.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : “Γκόλντεν μπόι ζήσε το μύθο σου στον … ΕΟΤ – Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τα γραφεία του ΕΟΤ ανά τον κόσμο, με χρυσοφόρες αμοιβές”.

 

Η ΑΥΓΗ : “Νέα τζάκια φτιάχνει η τρόικα- Ιδιωτικοποιήσεις για την εξυπηρέτηση πολιτικών φίλων του Σαμαρά- Νέες κινήσεις για την ανασυγκρότηση του μνημονιακού μπλοκ”.

 

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : “Οι ρυθμίσεις – κλειδιά για να βγείτε φέτος στη σύνταξη- αναλυτικός οδηγός για τους ασφαλισμένους στον ιδιωτικό τομέα”.

 

Η ΕΠΟΧΗ : “Στους δρόμους της Ευρώπης κρίνεται η πολιτική Βερολίνου – Ευρωαντίδραση κατά της λιτότητας- για ΄΄άξονα΄΄κατηγορούνται Λέτα και Ολάντ”.

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : “ΔΝΤ : Βήματα προόδου στην Ελλάδα – Πρώτη έκθεση με θετικά σχόλια για την εφαρμογή δράσεων στον φορολογικό και εισπρακτικό μηχανισμό”.

 

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : “Αυθαίρετα : 10 εντολές για οριστική τακτοποίηση – Τι αλλάζει μετά τις διευκρινίσεις του ΥΠΕΚΑ για την απόφαση του ΣτΕ”.

 

ΚΕΡΔΟΣ : “Πρόβα εξόδου στις αγορές- Με ετήσιο έντοκο γραμμάτιο στο τέλος του χρόνου και εφόσον επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι”.

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : “Η Μαργαρίτα στο απόσπασμα- Τα επίσημα πρακτικά-φωτιά (από την προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ) για την εμπλοκή της στην υπόθεση των 550.000.000$”

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : “Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια- Τέσσερις κορυφαίες προσωπικότητες μιλούν στην ΄΄Κ.Ε.΄΄για τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ευρώπη”.

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : “Πανστρατιά για οργάνωση αγώνα να αυξηθούν οι συντάξεις- Καμια άλλη περικοπή στην κοινωνική ασφάλιση”.

 

Ο ΛΟΓΟΣ : “Ανατροπές στο δημόσιο- σημαντικές αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο”.

 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : ΠΑΣΟΚ – “Τι δείχνουν οι έρευνες των ελεγκτικών εταιρειών- 2,2 εκατ. Ευρώ τρύπα για ΄΄ανάγκες γραφείου προέδρου΄΄- 4,6 εκατ. Ευρώ έσοδα από κουπόνια ΄΄αγνοούνται΄΄- και 160.000 ευρώ το κόστος για το γυμναστήριο στο γραφείο”.

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : “Με τον επερχόμενο ανασχηματισμό : ΄΄Μαυρογιαλούροι΄΄- υπουργοί τέλος – Πολύ κοντά ο Αντ. Σαμαράς στην τοποθέτηση ικανών τεχνοκρατών στα κρίσιμα υπουργεία, κατά το πρότυπο Στουρνάρα”.

 

ΤΟ ΒΗΜΑ : “Σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο- Ελπίδες Στουρνάρα για Ανάσταση της οικονομίας- Κινεζική απόβαση και επιστροφή στις αγορές το 2014”.

 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : “Εξαφάνισαν τα ντοκουμέντα ! – Απίστευτο το πάρτι που γινόταν στο ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη” .

 

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : “Οι νέοι μισθοί για 1 εκατ.εργαζομένους- Τι αλλάζει από τις 15 Μαϊου στον ιδιωτικό τομέα- Αναλυτικός οδηγός”.

 

FREE SUNDAY : “Η άλλη διάσταση του Πάσχα – Επιστροφή στην παράδοση και στην οικογένεια λόγω μνημονίου- Ενθουσιασμένη η κυβέρνηση, μουδιασμένη η κοινωνία” .

 

REAL NEWS : “Φωτιά στα ακίνητα βάζει η τρόικα ! – Τελεσίγραφο για αυξήσεις – σοκ στις αντικειμενικές αξίες- Εντολή για αύξηση 20% στα εντός σχεδίου και 30% σε εκτός σχεδίου και αγροτεμάχια”.