Δεκάδες τόνοι με δέματα συγκεντρώθηκαν στα ΕΛΤΑ για τους πληγέντες της δυτ. Αττικής

Ογδόντα επτά τόνους δέματα με είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης» της Περιφέρειας Αττικής και παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο δράσης στήριξης των κατοίκων των πληγεισών περιοχών της δυτικής Αττικής.

Η δράση ξεκίνησε ύστερα από πρωτοβουλία και απόφαση του ΔΣ των ΕΛΤΑ να διαθέσουν το δίκτυό τους, δημιουργώντας έτσι μια αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης προς τους πληγέντες. Τα δέματα αγάπης προσφέρονταν από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες στο δίκτυο των ταχυδρομικών καταστημάτων από τις 20 Νοεμβρίου ως και το τέλος Δεκεμβρίου του 2017.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν τους χιλιάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτόν την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. «Τα ΕΛΤΑ, πιστά στον ανθρωποκεντρικό τους ρόλο, δεσμεύονται να λειτουργούν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση ευελπιστώντας πως όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να συμβάλλουμε στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.