Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα – Νεκρός ηλικιωμένος στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ

 

 

(upd)Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο  θάνατος 70χρονου την ώρα που περίμενε σε ουρά τράπεζας για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. 

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, την οποία ανέθεσε στο Α.Τ. Τούμπας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Ο ηλικιωμένος άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περί τη μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και το πλήρωμά του, κατά τη διακομιδή του 70χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέβαλε προσπάθειες να τον επαναφέρει. Το ίδιο έκαναν και οι γιατροί του νοσοκομείου, χωρίς όμως επιτυχία, αφού λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος κατέληξε.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Είναι εικόνα χώρας αυτή; Ουρές για να πληρωθούν τα χαράτσια που τελειωμό δεν έχουν;  Αυτή είναι η Ελλάδα που τα κόμματα μας υποόσχονται κάθε που έχουμε εκλογές;

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ λήγει η προθεσμία για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Είναι και η τελευταία ημέρα για τη δόση στο φόρο εισοδήματος.   Το αδιαχώρητο στα  υποκαταστήματα των τραπεζών που από τράπεζες, έχουν μετατραπεί σε Εφορίες. Βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος πληρώνονται και  στα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Οι πολίτες μπορούν να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος στα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων