Δεν ξανάγινε! Τράκαραν μεταξύ τους οι βουλευτές στη Χίο!

Τροχαίο συμβάν για το βιβλίο Γκίνες πριν λίγη ώρα έξω από τη Μπέλα Βίστα. Την ιδιότητα του βουλευτή στο νομό της Χίου κατέχουν δυο πρόσωπα (Ανδρ. Μιχαηλίδης – Ν. Μηταράκης) και κατάφεραν, πέρα από τη σύγκρουση των πολιτικών τους επιχειρημάτων, να … τσουγκρίσουν και τα αυτοκίνητα τους.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 09.00. Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, Φιλ. Βιτέλας, κατευθύνονταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά από το άγαλμα του Νικ. Πλαστήρα, προσέκρουσε πάνω του άλλο όχημα, το οποίο του προκάλεσε ζημιά και στις δύο αριστερές πόρτες. Ο Φιλ. Βιτέλας βγήκε ανήσυχος και προσωρινά εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού, ο οποίος είχε σήμα stop και όφειλε να σταματήσει, όταν είδε έκπληκτος από το αυτοκίνητο να βγαίνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρ. Μιχαηλίδης!

Ο αρχικός εκνευρισμός σύντομα μετατράπηκε σε διάθεση για χιούμορ για το περιστατικό, μόλις διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές.

«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε ο Φιλ. Βιτέλας. «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα», του απάντησε ο βουλευτής.

Άμεση παρέμβαση για τη σύγκρουση έκανε πριν λίγο από την Αθήνα, όπου πληροφορήθηκε το συμβάν, και ο βουλευτής της Ν.Δ.. «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς», ανέφερε ο Ν. Μηταράκης.

Πηγή: politischios.gr