Διαγραφή Βουδούρη και Μουτσινά από τη ΔΗΜΑΡ-Στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο αναφέρει ο Κουβέλης

Τη διαγραφή των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά από τη Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε Φώτης Κουβέλης με επιστολή του στον πρόεδρο Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, λόγω συστηματικής και μόνιμης διαφοροποίησής τους από όλες τις θέσεις του κόμματος.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη, με την οποία οι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις. Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς», αναφέρει η ανακοίνωση.