Δύο 40άρες και ένας γκέι “την έπεσαν” στον Η.Βρεττό στο καμαρίνι του!

 

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συνάδελφό του.

Ο τραγουδιστής που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δύο γυναίκες άνω των 40 μπήκαν στο καμαρίνι του με σκοπό να το παρενοχλήσουν είπε στο περιοδικό για το ίδιο γεγονός: «Στην αρχή προσπάθησα να τις απωθήσω, αλλά δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ειδικά η μία ήταν πολύ ορμητική και άρχισε να μου λέει: «Είσαι δικός μου! Δεν πρόκειται να φύγεις από εδώ μέσα, αν δεν γίνεις δικός μου». Επιχείρησα να την ηρεμήσω, λέγοντας με χιούμορ: «Μήπως καλύτερα να σας δώσω ένα αυτόγραφο;», για να εισπράξω την απάντηση: «Δεν θέλω τη φωτογραφία σου, θέλω το κορμί σου!». Αναγκάστηκα να φωνάξω κάποιον από την επιχείρηση και να ζητήσω να τις βγάλουν έξω, με αποτέλεσμα η μία να φύγει ουρλιάζοντας «Εμείς οι δύο σήμερα θα κοιμηθούμε μαζί. Ακούς;».

Όμως τα… “μαρτύρια” του Ηλία Βρεττού δεν έχουν τελειωμό, αφού αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλική παρενόχλησης και από συνάδελφό του και τονίζει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό γκέι συνάδελφο μου. Με φώναξε στο καμαρίνι του, κλείδωσε την πόρτα, χαμήλωσε τα φώτα και προσπάθησε να με στριμώξει. Έδωσα μάχη για να ξεφύγω. Ήταν σε μία από τις πρώτες μου συνεργασίες. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι ο άλλος, που είναι σε θέση ισχύος, χρησιμοποιεί το κύρος και τη δύναμη του αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν δεν ενδώσεις θα σε διώξει από το μαγαζί. Για μένα αυτό είναι ό,τι πιο χυδαίο και άτιμο μπορεί να κάνει κάποιος».

 

protothema.gr