ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Βράβευση νέων που μπήκαν στο Πανεπιστήμιο

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενισχύει την προσπάθεια των άξιων νέων στα πρώτα βήματα των σπουδών τους και τους απονέμει βραβεία, συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο, επιβραβεύοντας την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τη φετινή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013), βραβεύθηκαν συνολικά 325 φοιτητές με την υψηλότερη βαθμολογία.

Ηπρωτοβουλία αυτή των ΕΛ.ΠΕ. έχει εξελιχθεί σε ένα θεσμό για τη νέα γενιά. Οι βραβεύσεις, με τον τρόπο που έχουν καθιερωθεί, αποτελούν σημείο αναφοράς για τις προσδοκίες των άριστων νέων του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα, Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος) οι οποίοι έχουν συνδέσει την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και με τη βράβευση – επιβράβευση από τα ΕΛ.ΠΕ.

Φέτος, είναι η πέμπτη κατά σειρά χρονιά που, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, οι νέοι και οι οικογένειές τους απολαμβάνουν τη φιλοξενία του Ομίλου:

Η τελετή βράβευσης για τους φοιτητές του Θριασίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 στο κατάμεστο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. Στους παρευρισκόμενους απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Νότου, κ. Δ. Ρούτσης.

Για τους φοιτητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αν. Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, κ. Α. Κατσανίκος, ενώ παραβρέθηκαν στελέχη και εκπρόσωποι της Διοίκησης του Ομίλου.

Τις τελετές βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι των Όμορων Δήμων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, στελέχη του Ομίλου καθώς και γονείς και συγγενείς των βραβευθέντων.

Οι δράσεις των ΕΛ.ΠΕ. για τους άξιους νέους εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται επίσης η πρόσφατη προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, σειρές σεμιναρίων για απόκτηση δεξιοτήτων και συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.