Εδώ έμεινε ο υπουργός Άμυνας της χρεοκοπημένης χώρας – Πόσα πλήρωσε ο Καμμένος;

Four_SeasonsΤην ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στη Ρίγα με C-130 και έτρωγε από το…αλουμινόχαρτο ελλείψει πρωθυπουργικού αεροσκάφους, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επέλεξε τα χαϊλίκια.

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε το πιο διάσημο, πολυτελές, ένα ξενοδοχείο μύθο, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα Νέα: Το Four Seasons.
Σύμφωνα με το  άρθρο, το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, χωρίς πρωινό.

Ακολουθεί το premier δωμάτιο με 912 ευρώ τη βραδιά. Τα πράγματα γίνονται πιο άνετα στην junior suite που κοστίζει 1.128 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα Georgetown κοστίζει 1.700 ευρώ.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος -που δεν γνωρίζει σε ποιον τύπο δωματίου έμεινε ο υπουργός- συνεχίζει λέγοντας πως η ανυπέρβλητη Capital Suite κοστίζει 2.261 ευρώ τη βραδιά.

Και καταλήγει το σχόλιο του δημοσιογράφου «υποθέτω ότι ο υπουργός μας, αμά την επιστροφή του, θα θελήσει να συνηγορήσει στην αποκάλυψη της συνωμοσίας εις βάρος του, δίνοντας στη δημοσιότητα το τιμολόγιο της διαμονής του στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσουν και οι «πρώτη φορά Αριστερά» στην κυβέρνηση σύντροφοι, τί όπλα μετέρχεται ο παγκόσμιος καπιταλισμός για να πλήξει την διακυβέρνηση Τσίπρα».

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν υπέρογκα ποσά για τη διαμονή του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Καμμένου.