Εκτός ΑΝΤ1 και ο Πέτρος Μπούτος!

ImageHandler (1)

Εδώ και 2 μέρες ακουγόταν πως ο Πέτρος Μπούτος δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και σήμερα ο σταθμός με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία τους.

Αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση που γίνεται γνωστή μετά την απομάκρυνση της Κατερίνας Γκαγκάκη και του Κώστα Τσολάκη από το δυναμικό του σταθμού.

«Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση.

Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία.

Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων»