Επίθεση Δ.Καμμένου σε Σκουρλέτη και Μπαλαούρα – Που θα ήταν αυτοί χωρίς τους ΑΝΕΛ;

 

Επιθετικός απέναντι σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. «Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά», δήλωσε, κάνοντας αναφορά στους βουλευτές Μπαλαούρα και Σκουρλέτη.

-«Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;»

– «Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Σε ερώτηση για το όνομα των Σκοπίων τόνισε πως σε οποιαδήποτε πρόταση με όνομα Μακεδονία δεν θα ψηφιστεί τουλάχιστον από τον ίδιο προσωπικά.

Ο κ. Καμμένος επέμεινε ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό και σιωπή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», σχολίασε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εκτίμησε ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν κυβερνητική συνεργασία με τη Φώφη Γεννηματά γιατί θέλουν μια κεντροαριστερή συμμαχία.

Σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ».