Ευρ. Στυλιανίδης: Ορατές οι νέες εκλογές – Υπέρ ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού

stylianidisΥπέρ ενός κυβερνητικού συνασπισμού που θα βοηθούσε τη χώρα να βγει από την κρίση τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης υποστήριξε πως στα σοβαρά ευρωπαϊκά κράτη, οι μεγάλες κρίσεις αντιμετωπίστηκαν από μεγάλους κυβερνητικούς συνασπισμούς», τονίζοντας ότι «οι ιδεοληψίες στην Ελλάδα δεν επέτρεψαν το να γίνει μια αντίστοιχη υπέρβαση».

Όπως εκτίμησε ο κ.Στυλιανίδης, είναι πιο πιθανό η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές παρά σε ένα συμβιβασμό με τους εταίρους, ενώ τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είναι μια «χρυσή εθνική εφεδρεία», αναφέροντας πως δεν θα αρνηθεί να βοηθήσει τη χώρα στο μέλλον.

Κληθείς να σχολιάσει τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο κ.Σαμαράς θα έπρεπε να είχε επιδιώξει την επαναβεβαίωσή του στην ηγεσία του κόμματος μετά τις εκλογές, χαρακτηρίζοντας φθηνή τη συζήτηση περί δελφινολογίας στο εσωτερικό του κόμματος.

Πάντως, ο κ.Στυλιανίδης τόνισε πως σέβεται τις αποφάσεις της ηγεσίας της ΝΔ, ωστόσο και η ηγεσία θα πρέπει να σεβαστεί τη διαφορετική άποψη που εκφράζεται στο κόμμα.