«Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» από την Γερμανική Σχολή Αθηνών – Στις 22 Νοεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (ΓΣΑ) και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (ΣΑΓΣΑ) προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο με άριστες γνώσεις Γερμανικών στη δεύτερη «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στις 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 – 17.00 στη ΓΣΑ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους διαφόρων επιχειρήσεων και ιδρυμάτων στα ενημερωτικά περίπτερα στο φουαγιέ σχετικά με συγκεκριμένες ευκαιρίες απασχόλησης και τις προοπτικές της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και στις γερμανόφωνες χώρες. Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τα βιογραφικά τους και να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής. Τα αναλυτικά προγράμματα ομιλιών και ομάδων εργασίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΣΑ (www.dsathen.gr).
 
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε μια ομάδα εργασίας ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για μια προσωπική συμβουλευτική συνεδρία
 
Οι επισκέπτες της «Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας» θα μπορούν, επίσης, να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασίας με θέματα που ενδιαφέρουν όσους αναζητούν εργασία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή (τηλεφωνικώς στην κυρία Καραμηνά στο τηλ.: 2106106589 ή ηλεκτρονικά με την αποστολή ενός email στο info@exdsathen.gr). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Επιπλέον, προσφέρονται  επαγγελματικές, προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες σχετικά με την επαγγελματική σταδιοδρομία.