Η Αστυνομία πιο κοντά στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για ζαφειροπουλος

Πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές.
Στον Τμήμα Ανθρωποκτονιών οδηγήθηκαν άλλοι δύο ύποπτοι, αλβανικής καταγωγής, από τις Φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστεί η συμμετοχή τους στο έγκλημα.
Νωρίτερα, είχαν μεταφερθεί άλλοι τρεις Αλβανοί, επίσης κρατούμενοι των Φυλακών,  ως ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που κατέληξε στην δολοφονία του.

Οι  κρατούμενοι συνδέονται με το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το 2014 στην Πεντέλη.

Εν τω μεταξύ, το αρχείο με τις υποθέσεις που είχε αναλάβει ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εξετάζουν οι αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται δυο υποθέσεις.

Η μία αφορά στην καταγγελία ενός δικηγόρου που δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς πριν χρόνια στην Πεντέλη και η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω έλλειψης νόμιμης κλήτευσης.

Η δεύτερη υπόθεση έχει να κάνει με μία επιχείρηση με κωδική ονομασία «Χίμαιρα» η οποία αφορούσε την εμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών που έκαναν εμπόριο ναρκωτικών.