Η Αφροδίτη που…μεταναστεύει αν εκλεγεί ο Τσίπρας

 

 

Σε συνέντευξή της στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ η επικοινωνιολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ  Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, προειδοποιεί ους ψηφοφόρους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει τυχόν επιλογή τους να δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» απαντά όταν ερωτάται τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Η νεαρή επικοινωνιολόγος της Χαριλάου Τρικούπη, που έγινε αρχικά γνωστή με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά και λιγότερο με τις απόψεις της, προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κάνει αγώνες στο Παρίσι, παρότι δεν ξέρει καλά γαλλικά, παρά μόνον γερμανικά, για να «πέσει», όπως λέει  «η χούντα της αριστεράς».

Η Αλ Σαλέχ συνεχίζει την επίθεση προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που πάει να προκύψει συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου βάλει βέτο για την ίδια τότε θα βάλει κι αυτή… βέτο για τον κ. Τσίπρα! «Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο» λέει η Αλ Σαλέχ.

Εκφράζει επίσης τη στεναχώρια της για τις επιθέσεις που δέχεται, όπως λέει από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υιοθετεί πλήρως την κατηγορία που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι εκτσογλανίζει την κοινωνία.

Σχετικά με τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται καθημερινώς δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε την υπόθεση Άκη και τώρα έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει όλες τις υποθέσεις, που έχουν οσμή σκανδάλου», λεει.