Η Ιρίνα «αδειάζει» τον Ρονάλντο: Με έκανε να νιώσω άσχημη και ανασφαλής

irina

Με όχι και τόσο… τιμητικά λόγια μίλησε η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ, Ιρίνα Σάικ, για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ισπανικό περιοδικό «Hola», αφήνοντας υπονοούμενα για την ωριμότητα και τις απιστίες του άσου της Ρεάλ.

«Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε», είπε, εξηγώντας ότι «ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες».

«Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια», είπε όλο νόημα η Ρωσίδα καλλονή, η οποία εξομολογήθηκε ότι «νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

«Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τί είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του.

Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση».