Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πανηγυρικές δηλώσεις – Μήνυμα Μιχαλολιάκου από τη φυλακή

“Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αυξάνει τα ποσοστά του” δήλωσε  ο εκπρόσωπος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, πανηγυρίζοντας για τα exit polls που βγάζει τρίτη δύναμη το κόμμα.

Ο Η. Κασιδιάρης διάβασε και μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου από τις φυλακές Κορυδαλλού με το οποίος επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά.

«Η Χρυσή Αυγή είναι η 3η  δύναμη και το μοναδικό κόμμα που αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά του,παρόλα αυτά βλέπουμε στα κανάλια ακόμη και σήμερα όλους τους εκπροσώπους των μορφωμάτων του αντισυνταγματικού τόξου να μας υβρίζουν, να μας συκοφαντούν, να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς» είπε ο κ.Κασιδιάρης, σχολιάζοντας το exit poll.

Ο κ.Κασιδιάρης αφού ζήτησε «να πάψει η παρανομία και να αφεθούν ελεύθεροι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής» υποστηρίζοντας ότι αυτό αποτελεί λαϊκή απαίτηση, μετέφερε ένα μήνυμα από τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

Αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες

Χαιρετώ και τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας τιμώ γιατί αντισταθήκατε στην τρομοκρατία και τις συκοφαντίες σε βάρος όλων μας. Γιατί δεν πιστέψατε τα ψέματα της διεφθαρμένης εξουσίας, που μόνο στόχο έχει να υπηρετεί την ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη και η άνοδός μας είναι ραγδαία. Νικήσαμε το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου μέσα σε ένα ανελέητο κύμα διώξεων, φυλακίσεων, δολοφονιών νεαρών Ελλήνων, που τόλμησαν στα χρόνια της προδοσίας να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

Η πολεμική του κατεστημένου απέδειξε στον ελληνικό λαό πως είμαστε η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Μας φυλακίζουν, μας φιμώνουν και μας συκοφαντούν, γιατί μας φοβούνται. Γιατί όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους και έχουν ενωθεί ενάντια στο μοναδικό αντισυστημικό κίνημα, που διεκδικεί μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

Η ΝΔ του Σαμαρά πλήρωσε εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας. Ο Σύριζα, που έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτή την παράνομη δίωξη και που τα στελέχη του έχουν ουρές καταθέσεων στην Goldman Sachs και την JP Morgan, απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της οργής των Ελλήνων. Η φιλελεύθερη συγκυβέρνηση καταστρέφει την Ελλάδα μέσω του εθνοκτόνου μνημονίου και η αντεθνική αριστερά μέσω της προώθησης της λαθρομετανάστευσης και της απεμπόλησης των εθνικών μας δικαίων. Η Χρυσή Αυγή από σήμερα είναι ο τρίτος πόλος στην πολιτική ζωή της χώρας και το μοναδικό μέσο έκφρασης του αδιαπραγμάτευτου πατριωτισμού των Ελλήνων.

Πριν από δύο χρόνια εισήλθαμε στο κοινοβούλιο με κύριο σύνθημά μας το: «Οι κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον ελληνικό λαό». Οι κλέφτες, βλέποντας πως η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί πληγή για την διεφθαρμένη εξουσία τους, πρόλαβαν πρόσκαιρα και μας έκλεισαν αυτοί στη φυλακή. Όπως όμως λέει ο σοφός λαός μας: “έσκαψαν τον λάκκο μας και έπεσαν οι ίδιοι μέσα”, είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι εκεί που αναζητούσαν να βρουν σκοτεινούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής (όπως ψευδώς ωρυόταν ο Σαμαράς στα κανάλια) τελικά ήρθαν στο φως σκάνδαλα με μαύρο χρήμα από εφοπλιστές προς την ΝΔ. Ομιλώ ασφαλώς για την δικογραφία παρανόμου χρηματισμού του υπουργού του Σαμαρά Μιχελάκη, από τον εφοπλιστή Πάλλη. Μία δικογραφία που θάφτηκε από το ελεεινό κύκλωμα του υπουργού δικαιοσύνης Αθανασίου και δεν ήρθε ποτέ στη βουλή. Σε αντίθεση με τις δικές μας άρσεις ασυλίας που έχουν δημιουργήσει παγκόσμιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της κλεπτοκρατίας.

Ο λαός σήμερα μίλησε και η απαίτησή του είναι ξεκάθαρη: Πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα η νομιμότητα και η συνταγματική τάξη. Να αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία και οι εκπρόσωποι του έθνους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επιστρέψουν ελεύθεροι στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Να πάψει επιτέλους η εκτροπή και οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Πάνω απ’ όλα όμως απαιτείται να εφαρμοστούν επιτέλους οι προγραμματικές μας θέσεις:

-Να καταγγελθεί η αντεθνική και αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική.

-Να γίνει άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και να πάψουμε να πληρώνουμε το παράνομο και επαχθές χρέος.

-Να εγγραφεί το κατοχικό δάνειο στον κρατικό προϋπολογισμό και να μη δώσουμε ούτε ευρώ παραπάνω στους γερμανούς τοκογλύφους.

-Να επέλθει πολιτική κάθαρση: οι κλέφτες να πάνε στην φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

-Να δοθεί ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση και να παταχθεί η εγκληματικότητα, που αποτελεί ανοιχτή πληγή για την κοινωνία μας.

-Να στραφούμε στην πρωτογενή παραγωγή, όλοι οι Έλληνες να εργαστούν παραγωγικά με στόχο την αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας.

-Να ανακηρύξουμε την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να εκμεταλλευθούμε επιτέλους τον ορυκτό μας πλούτο, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ελληνικής θάλασσας.

-Να επανεξετάσουμε τον γεωπολιτικό μας προσανατολισμό και να συνάψουμε νέες συμμαχίες. Να προχωρήσουμε σε ένα εμπορικό και ενεργειακό άνοιγμα προς την Ορθόδοξη Ρωσία.

Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των Εθνών ενάντια στην τοκογλυφική πολιτική των ξένων τραπεζιτών.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε πλέον βασικός ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται.

Ο Αγώνας μας για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία συνεχίζεται.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
25 Μαΐου 2014