Η αλήθεια για το ΠΑΣΟΚ : “Μικροί άνθρωποι βρέθηκαν σε μεγάλες θέσεις.Υπάρχει πάτος στην κατάντια τους”;

Σκληρή επίθεση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ενώ διαφωνούσαν με τη λογική του μνημονίου, τελικά το υπερψήφισαν, εξαπέλυσε ο Γ. Παναγιωτακόπουλος.

Ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά : «Ο ένας δεν διάβασε, ο δεύτερος δεν κατάλαβε, ο τρίτος πιέστηκε, ο τέταρτος διαφώνησε, ο πέμπτος τα προέβλεψε και όλοι μαζί υλοποίησαν την ίδια πολιτική», και υπογραμμίζει, «Ζούμε τον απόλυτο πολιτικό παραλογισμό!»

Συνεχίζοντας με το ίδιο καυστικό ύφος, κάνει λόγο για για μικρούς ανθρώπους που βρέθηκαν σε μεγάλες θέσεις, ενώ διερωτάται «αν υπάρχει πάτος στην κατάντιά τους».

Τους επιρρίπτει ευθύνες επειδή: «Κατάφεραν να αποκαθηλώσουν κάθε στοιχείο πολιτικής μνήμης και παράδοσης απέναντι στις λαϊκές τάξεις που το στήριξαν. Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη ενός ολόκληρου λαού. Κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ ένα μηχανισμό χωρίς κοινωνικό κορμό και χωρίς κοινωνικές συμμαχίες».

Σημειώνει ότι «τα επιτεύγματα δε αυτών των πολιτικών τους τα “απολαμβάνει” όλος ο ελληνικός λαός» και καταλήγει στη δήλωσή του: «Έλεος».