Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο που κανείς δεν γνώριζε…

Σε εγχείρηση καρδιάς είχε υποβληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηλικία 15 ετών προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο!

Η μητέρα του σουπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως σε ηλικία 15 ετών, οι γιατροί διέγνωσαν ταχυκαρδία στον Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει απότομα η καριέρα του. Ωστόσο, προχώρησαν σε εγχείρηση καρδιάς, κάτι που ίσως τελικά να τον βοήθησε ακόμη περισσότερο:

Ίσως η επέμβαση τον βοήθησε να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα. Η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε. Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ με προειδοποίησαν και υπέγραψα τα έγγραφα που ενέκριναν τη θεραπεία του“, τα λόγια της μητέρας του Ρονάλντο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:“Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ηταν στο χειρουργείο από το πρωί έως το απόγευμα. Ανησύχησα επειδή υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Κριστιάνο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, επειδή δεν πήρε στα σοβαρά την κατάστασή του. Εγώ, όμως, τρόμαξα πολύ”.