ΚΡΗΤΗ: Επανεκλέγεται περιφερειάρχης ο Στ. Αρναουτάκης

Επανεκλέγεται ο Αρναουτάκης στην Κρήτη

Επανεκλέγεται περιφερειάρχης Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος, με καταμετρημένο το 25% των εκλογικών τμημάτων, συγκεντρώνει ποσοστό 64,4%, έναντι 35,6% που συγκεντρώνει ο  Σεραφείμ Τσόκας.

Ο κ. Τσόκας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συνεχάρη τον κ. Αρναουτάκη και δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αρναουτάκη για το αποτέλεσμα και να του ευχηθώ μία δημιουργική πενταετία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κρήτης, που στάθηκαν δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Πάνω από όλα, όμως, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλες και όλους αυτούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και στάθηκαν, πραγματικά, παλικάρια σε όλον αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

«Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αυτή η προσπάθεια έχει και παρόν έχει και μέλλον και ο συνδυασμός “Κρήτη Μπορούμε” θα αποτελέσει το φυτώριο για τα στελέχη, τα οποία θα στελεχώσουν τα πολιτικό αύριο της Κρήτης. Με αυτήν την υπόσχεση και με την υπόσχεση ότι είμαι εδώ, θα είμαι εδώ και θα είμαι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, σε μία δημιουργική αντιπολίτευση, όπου θα επικροτούμε τα θετικά, αλλά θα βρισκόμαστε απέναντι στα αρνητικά. Σας δίνω ραντεβού, λοιπόν, στο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβρη για το καλό της Κρήτης. Πάνω από όλα μάς ενώνει αυτό το συμφέρον της Κρήτης» πρόσθεσε.