Κ. Λαγκάρντ: Επιστολή στον Χ. Αθανασίου – “Οι απειλές κατά της ζωής μου έγιναν …στο facebook”

Η διευθύντρια του ΔΝΤ απέστειλε επιστολή στον Υπ. Δικαιοσύνης στην οποία τονίζει ότι τα απειλές κατά της ζωής της προέρχονταν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κα Λαγκάρντ, με επιστολή της προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την άμεση παρέμβασή του στο όλο θέμα ενώ διευκρινίζει ότι τελικά «οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Βάσει αυτών, όπως είπε, το ΔΝΤ χρειάστηκε να λάβει μέτρα ασφαλείας και έκτοτε δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα η κ. Λαγκάρντ με αφορμή την επιστολή αυτή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης εκφράζει την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΟ: Φάγαμε τόσο χρόνο, ασχολήθηκαν όλα τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, οι εισαγγελείς και το υπουργείο Δικαιοσύνης με τις απειλές κατά της ζωής της Κ. Λαγκάρντ για να μας πει 2 μήνες μετά (!) ότι τελικά απειλήθηκε μέσω facebook και twitter… Εκεί δηλαδή που ο κάθε χαβαλές γράφει το μακρύ του και το κοντό του! Όταν ο Θεός μοίραζε σοβαρότητα κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα φαίνεται…