Κ. Μητσοτάκης: Υπέρ της άμεσης επιστράτευσης – Γ. Μανιάτης: H ΓΕΝΟΠ θα συμπεριφερθεί υπεύθυνα

Δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και πρόσθεσε πως θα ωφεληθεί τόσο ο καταναλωτής από την πώληση του 30% της επιχείρησης όσο και η ρευστότητα της επιχείρησης,.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΙ”, ερωτηθείς για την απεργία της ΓΕΝΟΠ  εξέφρασε τη βεβαιότητα οτι το συνδικαλιστικό κίνημα θα συμπεριφερθεί με απόλυτη υπευθυνότητα, έναντι του διακυβεύματος που ειναι η ηρεμία της κοινωνίας.

 

Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτούμε παρατεταμένες διακοπές ρεύματος

Την άποψη πως η ΔΕΗ δεν ανήκει στους συνδικαλιστές και η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση εφόσον υπάρξουν παρατεταμένες διακοπές ρεύματος εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας νωρίτερα στο “Mega”, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτές παρατεταμένες διακοπές ρεύματος σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι το οποίο πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται και όλοι οι τηλεθεατές.

Ερωτηθείς εάν θα έπρεπε να επιταχθούν οι απεργοί, εφόσον όμως περάσουν δυο εβδομάδες απεργίας δίχως συμφωνία ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της άμεσης επιστράτευσης από την στιγμή που το διακύβευμα για το κοινωνικό σύνολο είναι μεγάλο.