Λούκα Κατσέλη: “Ούτε οι δυνάμεις της ναζιστικής κατοχής δεν επέβαλαν τέτοιους όρους πλήρους υποταγής».

Η Λούκα Κατσέλη, καταγγέλοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πιστεύει πως «ούτε οι δυνάμεις της ναζιστικής κατοχής δεν επέβαλαν τέτοιους όρους πλήρους υποταγής».

Η πρόεδρος της “Κοινωνικής Συμφωνίας”, Λούκα Κατσέλη, με σκοπό την… ανατροπή της πολιτικής που ακολουθεί η τρικομματική κυβέρνηση ανέφερε πως «ούτε οι δυνάμεις της ναζιστικής κατοχής δεν επέβαλαν στις κυβερνήσεις Κουίσλιγκ τέτοιους όρους πλήρους υποταγής, εξάρτησης και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας».

Η πρώην υπουργός, μάλιστα, σε μια σκληρή δήλωσής της, σχολίασε πως «η θεσμοθέτηση αυτόματου μηχανισμού περικοπής δαπανών, η θέσπιση ειδικού λογαριασμού από τον οποίο θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνον οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας, ο έλεγχος από τις Βρυξέλλες της διάθεσης των πόρων του ΕΣΠΑ, καθώς και η πρόβλεψη να μην υπάρχει καμία αλλαγή στην οικονομική πολιτική κατά τα επόμενα χρόνια αν οι αλλαγές δεν τύχουν της έγκρισης της τρόικας, καθιστούν την Ελλάδα κράτος περιορισμένης κυριαρχίας». Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 16:05