Μάνα αστυνομικού: Η αλήθεια της γραμμένη σε ένα χαρτόνι με 5 λέξεις…

manna asynomikoyΤο δικό της τρόπο για να διαμαρτυρηθεί βρήκε μια γυναίκα, μητέρα αστυνομικού.

Έγραψε σε ένα χαρτόνι με πράσινα και κίτρινα γράμματα “Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες”. Και βρέθηκε στα δικαστήρια της Κοζάνης την ώρα που μεταφέρονταν για να απολογηθούν οι τέσσερις νεαροί που φέρονται να είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς.

Η πράξη της αυτή προκάλεσε ένταση και θυελλά αντιδράσεων από αντεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

“‘Ηθελα να δείξω ότι κι εμείς είμαστε μάνες. Την ίδια αγωνία έχουμε κι εμείς για τα παιδιά μας. Μια απλή δήλωση ήταν, δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο”, είπε.
Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν αποφάσισε να πάει στα δικαστήρια και να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση γιατί ο γιός της συμμετείχε στη σύλληψη των δραστών από τις ληστείες στο Βελβεντό, απάντησε: “Όχι, ο γιος μου είναι στην Αθήνα. Δεν κατηγορών κανέναν. Θέλω κι εγώ σαν μητέρα να πω την άποψή μου. Είμαστε κι εμείς μάνες. Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Το καταλαβαίνουν όσες μάνες έχουν παιδιά, δε χρειάζεται να είναι αστυνομικός το παιδί σου”..