Νέο μήνυμα προς τους ναυτεργάτες να τερματίσουν την απεργία τους απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης λίγο πριν τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας σήμερα στις 10 το πρωί.
Οι Έλληνες ναυτικοί οδηγούνται σε κατά μέτωπο σύγκρουση με την κυβέρνηση η οποία έχει έτοιμη την επίταξή τους αν δεν λήξουν την απεργία που συνεχίζεται για 6η ημέρα.
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η απεργία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουσουρούλης στο Mega. “Το πακέτο που προσφέρουμε είναι συνεκτικό και αναμένουμε να λυθεί η απεργία” σημείωσε ο υπουργός.
Ο κ. Μουσουλούρης διαβεβαίωσε τη Δευτέρα, μεταξύ άλλων, ότι οι οφειλές των ακτοπλόων προς τους εργαζόμενους θα εξοφληθούν σε δύο δόσεις, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας θα παραμείνει αυτοτελές.