Μειώσεις μισθών στον ΕΔΟΕΑΠ – Στις 26 Σεπτεμβρίου η ετήσια γ.σ.

Με απόφαση για μειώσεις μισθών του προσωπικού πραγματοποιείται η ετήσια γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης περιλαμβάνει τα φλέγοντα ζητήματα του οργανισμού υγείας δημοσιογράφων και υπαλλήλων στο ΜΜΕ, όπως η έγκριση απολογισμού του 2012 που καταψηφίστηκε στην περασμένη γενική συνέλευση του Ιουνίου 2012 αλλά και ο νέος προϋπολογισμός για το 2013.

Το μείζον ζήτημα ωστόσο που προκαλεί ήδη αντιδράσεις στον ΕΔΟΕΑΠ είναι η απόφαση της μειοψηφίας του ΔΣ του οργανισμού για «γενικές μειώσεις» στις αμοιβές του προσωπικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση χωρίς συγκεκριμένο ποσοστό μείωσης, ελήφθη τον Αύγουστο και ενώ έλειπε η πρόεδρος του ΤΥΠ Π.Χριστοδουλίδου αλλά και ο Γ. Αγγέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες καταψήφισε ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Π. Σόμπολος.  Στα άλλα θέματα της γενικής συνέλευσης περιλαμβάνονται ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ, η έγκριση πεπραγμένων καθώς και οι ανακοινώσεις της διοίκησης για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΕΔΟΕΑΠ.

Πηγή: typologies.gr