Μιχάλης Ασλάνης: Γυναίκες – «αράχνες» με κατέστρεψαν οικονομικά

Το δικό του αγώνα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του οικονομικά δίνει ο Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του.

Ο Μιχάλης Ασλάνης εξηγεί στην εφημερίδα Espresso ότι οι δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μία κοπέλα μάλιστα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του.

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ», δήλωσε ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα και πουλούσαν ρούχα του, που έκλεβαν από το ατελιέ του, σε τιμές χονδρικής, πίσω από την πλάτη του Μιχάλη Ασλάνη.

Οπως δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής, έχει καταστραφεί οικονομικά και τα χρέη με τα οποία είναι αντιμέτωπος είναι πλέον υπέρογκα.

Τα χειρότερα ωστόσο δε σταματούν εδώ, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ οι δικηγόροι των γυναικών οι οποίες τον «έγδυσαν» του ζητούν πλέον και αποζημίωση.