Μπερλουσκόνι: Πλήρωνε για … να παίρνει μάτι! – Τι είπε στο δικαστήριο η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ

Στην κατάθεση που έκανε στο δικαστήριο του Μιλάνου η νεαρή Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, το πρόσωπο κλειδί στην πολύκροτη υπόθεση «Μπούγκα-Μπούγκα», παραδέχθηκε ότι στα δείπνα στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «είδε σέξι χορούς και της δόθηκαν δώρα σε ρευστό» αλλά διέψευσε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης.

«Δεν έκανα ποτέ σεξ με τον Μπερλουσκόνι», δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου η νεαρή μαροκινή.

Η νεαρή Μαροκινή, η οποία φέρεται να είχε σεξουαλικές επαφές με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο ήταν ανήλικη, ισχυρίστηκε ότι πήγε πρώτη φορά στην Βίλα Αρκορε χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει.

Η Ρούμπι κατέθεσε στη λεγόμενη «παράλληλη» δίκη για την υπόθεση των «Μπούγκα-Μπούγκα» πάρτι, σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της πρώην περιφερειακής συμβούλου του Μιλάνου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία.

«Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρξαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι», υποστήριξε η νεαρή.

Η Ρούμπι Καρίμα πρόσθεσε ότι στον ιδιοκτήτη της εταιρίας μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα της βίλας του πρώην πρωθυπουργού είχε πει ότι ήταν 20 ετών, στην πραγματικότητα, ήταν δεκαεπτά τότε, ενώ είχε χρησιμοποιήσει πλαστό όνομα και επώνυμο, εμπνεόμενη από μια σαπουνόπερα και μια γνωστή αιγύπτια τραγουδίστρια.

«Την δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό», είπε η Μαροκινή νέα.

Αναφερόμενη στις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Ρούμπι είπε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό «φακέλους με δυο χιλιάδες, ή τρεις χιλιάδες ευρώ» χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.