Μ. Λαζαρίδης: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρημάξει στην κυριολεξία τη χώρα

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρημάξει στην κυριολεξία τη χώρα. Έπληξε βάναυσα μισθωτούς και συνταξιούχους περικόπτοντας τις αποδοχές και τις συντάξεις τους. “Έθαψε” τη μεσαία τάξη κάτω από την υπερφορολόγηση», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Thessnews», ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη προσθέτει: «Οι Έλληνες χρωστούν περισσότερα από 100 δισ. ευρώ στο ίδιο τους το Κράτος. Και την ίδια ώρα, πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα και επιλέγει αντί για δουλειές να δίνει φιλοδωρήματα στους πολίτες. Εμείς έχουμε εντελώς διαφορετικά σχέδια. Δεν δεχόμαστε την ταξική ισοπέδωση, την εξίσωση προς τα κάτω, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Έχουμε όραμα να κάνουμε την Ελλάδα παραγωγική, ευημερούσα, ελεύθερη και αξιοπρεπή σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και που οι προκλήσεις του αύριο απαιτούν στοχευμένες, μακρόπνοες πολιτικές και όχι φτηνές, λαϊκίστικες επιδοματικές κορώνες».

Για τους άξονες της κυβερνητικής πρότασης του κ. Μητσοτάκη, όπως την παρουσίασε στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ, ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει συνειδητά να πορευτεί στην πολιτική με πυξίδα την αλήθεια. Μακριά από διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, διχαστικά διλήμματα και χρεοκοπημένες λογικές. Στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος παρουσίασε ένα συνεκτικό, κοστολογημένο, ορθολογικό οδικό χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

«Το σχέδιο αυτό», είπε «έχει δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος αφορά στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. Ο δεύτερος αφορά στη διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Κεντρικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι η δημιουργία πολλών χιλιάδων ποιοτικών θέσεων εργασίας. Καλά αμειβόμενων δουλειών για τους πολλούς. Δουλειές που θα δημιουργηθούν από την έκρηξη επενδύσεων και την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα».

Επιπλέον εκτιμά πως το 2018» θα είναι έτος εκλογών.

«Θα είναι μια χρονιά που οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Να σηματοδοτήσουν το τέλος του λαϊκισμού, του διχασμού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ