ΝΔ: Ο Αυγενάκης δεν αντικαθίσταται – Ασχοληθείτε με τις ύποπτες υποθέσεις του συναρχηγού του πρωθυπουργού Π.Καμμένου

 

Αποτέλεσμα εικόνας για νδ

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λ. Αυγενάκη ξεκαθαρίζει η ΝΔ, η οποία χαρακτηρίζει συκοφαντικά και ψευδή τα δημοσιεύματα σε βάρος του γραμματέα της ΝΔ.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Μαξίμου και τα φερέφωνά του, αντί να συκοφαντούν, να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και να σκαρφίζονται ανύπαρκτες δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ας ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και με τις ύποπτες υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο συναρχηγός του πρωθυπουργού κ. Πάνος Καμμένος.Για όσους ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη».
ΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των εργασιών του 4ου Προσυνέδριου «Για τις Επιχειρήσεις και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας» που θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Candia Maris, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με την κεντρική ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Πιο αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες του προσυνεδρίου:
1. Βιομηχανία, Εμπόριο και Εξωστρέφεια
2. Ψηφιακή Οικονομία
3. Ναυτιλία και Τουρισμός
4. Νέα επιχειρηματικότητα και νεοφυείς επιχειρήσεις.