ΝΔ: Ο Πρωθυπουργός δεν βλέπει τις καταθέσεις υπουργών στο εξωτερικό, off shore στην ΑΥΓΗ, μεσάζοντα μαιμού του Καμμένου…

Αποτέλεσμα εικόνας για νεα δημοκρατια“Πρωθυπουργό των φόρων, της λάσπης και της συκοφαντίας” χαρακτηρίζει  η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ομιλία του τελευταίου στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως “προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών” και τον καλεί να απαντήσει, μεταξύ άλλων, για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος.

 “Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον “Ρομπέν των φτωχών”. Όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. Όταν μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία. Όταν κορυφαίος υπουργός του, ο Νίκος Παππάς, συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore όπως ο Αρτέμης Αρτεμίου”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Σπυράκη.

“Ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι υπουργοί του ομολογούν ότι η Κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους. Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς; Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;”