Νέα δικαστική διαμάχη για Τ. Βοσκόπουλο – Τζούλια : Η Χαρά ζητά να κάνει τεστ DNA!

 

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και την πρώην σύζυγό του Τζούλια Παπαδημητρίου για το θέμα της 25χρονης Χαράς και το αν είναι τελικά βιολογικό παιδί του ερμηνευτή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή προχθές άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, που είχε ακυρώσει τη συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της κόρης της, Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Η πολύκροτη υπόθεση, η οποία έχει ανοίξει από το 2007 και σε πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με την απόφαση υπ\’ αριθμ. 7317/2010 του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 10 Δεκεμβρίου 2010 τώρα παίρνει νέα διάσταση μετά την αντίδραση της Τζούλιας Παπαδημητρίου.
Τώρα, η Χαρά φέρεται αποφασισμένη -σύμφωνα με το συνήγορό της- να υποβληθεί στο τεστ DNA που η ίδια ανέβαλε συνεχώς. Κάτι που σημαίνει ότι η όλη υπόθεση θα πάρει νέα διάσταση στο μέλλον εφόσον θα δουν το φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα του.
Όπως είδαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του “Μελέτησέ το”, ο δικηγόρος της Τζ. Παπαδημητρίου θεωρεί πως ο άσος στο μανίκι της πελάτισσάς του, είναι μια πρόσφατη απόφαση που ορίζει ότι τόσο τα παιδιά που γεννήθηκαν μέσα σε γάμο, όσο κι εκείνα που γεννήθηκαν εκτός γάμου, αλλά μετά ακολούθησε γάμος έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα.
Και μπορεί η Χαρά στην πρώτη δίκη να αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA, αφού όπως είχε πει ένιωσε προσβεβλημένη από τα όσα είχε υποστηρίξει ο πατέρας της, τώρα όμως είναι αποφασισμένη να το κάνει για να του αποδείξει ότι κάνει λάθος.
Ο δικηγόρος της 25χρονης κοπέλας λέει ότι η πελάτης του θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της, και πως δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια ένας πατέρας να μην αναγνωρίζει το ίδιο του το παιδί.