Νέες φωτιές άναψαν οι δηλώσεις Αλαβάνου και Λαφαζάνη (video)

Κριτική άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου στον «Σκάι» περί επιστροφής στη δραχμή και του κ. Λαφαζάνη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για επιστροφή του κ. Αλαβάνου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «τη μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή», ανεβάζει σήμερα στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας, παραχωρώντας, όμως, αυτή τη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη στο μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο, και με βοηθό παραγωγής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Το μόνο θέατρο που θα δεχτεί να ανεβάσει ένα τέτοιο «έργο», είναι αυτό του παραλόγου».

Υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη καθώς «έχουμε ένα νόμισμα που δεν εχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Ελλάδας» τάχθηκε ο Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως είπε, τα δημοσιονομικά μέτρα δεν αρκούν, βασικός παράγοντας είναι η ανάπτυξη, η οποία χρειάζεται ανατιμημένο νόμισμα. Εκτίμησε ότι «όλες οι χώρες έχουν σχέδιο β για την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, εκτός από την Ελλάδα».

 

null