Ξεπούλησαν τα iPhone! Λεφτά υπάρχουν! Οι Έλληνες πληρώνουμε ….για πλάκα 800 ευρώ

Τα νέα iPhone γίνονται ανάρπαστα! Λεφτά υπάρχουν!

Οι πρώτες παρτίδες που έφτασαν στην Ελλάδα υπολογίζονται συνολικά σε 10.000 κομμάτια, ενώ οι αρχικές παραγγελίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και των εμπόρων λέγεται ότι είχαν φτάσει τα 50.000 iPhone 6 και 6 Plus, με το συνολικό τους κόστος να ξεπερνά τα 37 εκατ. ευρώ .

Οι τιμές ξεκινούν από τα 739 ευρώ για το iPhone 6 των 16 Gb και από τα 859 ευρώ για το iPhone 6 Plus της ίδια χωρητικότητας -χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου. Και τα δυο νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε ασημί, γκρι και χρυσό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι διαθέσιμες ποσότητες αναμένεται να έχουν εξαντληθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένονται πάντως νέες παραλαβές προκειμένου να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση.

Από χθες το πρωί, ιδιαίτερα στα κεντρικά καταστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, των μεγάλων αλυσίδων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών προϊόντων της Apple, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, από καταναλωτές που έσπευσαν να δουν από κοντά και να αποκτήσουν πρώτοι το νέο smartphone της αμερικανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος όγκος των συσκευών που έχουν φτάσει στην Ελλάδα είναι iPhone 6 (με την οθόνη των 4,7 ιντσών) και μόλις ένα 20% αντιστοιχεί σε 6 Plus (των 5,5 ιντσών). Επίσης, οι μεγαλύτερες ποσότητες είναι συσκευές των 16 Gb, ενώ τη μεγαλύτερη ζήτηση έχει αυτή των 64 Gb. Υπενθυμίζεται ότι – τουλάχιστον για την ώρα – δεν έχει ανακοινωθεί από την Apple έκδοση χωρητικότητας 32 Gb και για πρώτη φορά το iPhone είναι διαθέσιμο και στα 128 Gb.