Ξεφτύλισαν το ΣΔΟΕ και το κράτος το μπουζουκομάγαζο και ο Π.Κιάμος

 

Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι «ψιλά γράμματα» για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας στη Χαλκιδική που αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις.

Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.

Όμως οι ιδιοκτήτες δε φάνηκε να τρομάζουν και πολύ από το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Τα πρόστιμα του Σαββάτου και το 48ωρο σφράγισμα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα που η λάμψη του χάθηκε όταν οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. «Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν» διαβεβαίωσε ο κ. Στασινόπουλος τονίζοντας πως «σκοπός μας δεν είναι να κλείνουμε τα μαγαζιά αλλά να ενημερώνουμε για αυτό το μέτρο προκειμένου να συμμορφωθούν οι επιχειρηματίες».

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, καθώς του καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με το φιάσκο της επαναλειτουργίας του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, παρά το 48ωρο «λουκέτο» του ΣΔΟΕ.

Πηγές: seleo και Thestival