ΟΠΑΠ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Δεν ψηφίζει το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση με ΙNTRALOT – Ψήφισε όμως η συνέλευση!

Παρόν στη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ το ΤΑΙΠΕΔ, που δηλώνει με επιστολή του Προέδρου του Στέλιου Σταυρίδη, ότι δεν ψηφίζει τη σύμβαση με την INTROLOT και …πετάει το μπαλάκι “για τη διασφάλιση των συμφερόντων της εταιρείας” στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ.

Το ΤΑΙΠΕΔ όμως, αν και ελέγχει ποσοστό 33% του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΠΑΠ ΑΕ, κατέθεσε για τη συμμετοχή του στη διαδικασία, μετοχές που αντιστοιχούν μόλις  στο 3,13% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (10 εκατομμύρια μετοχές) και αυτό μόνον για να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία (34%).

Η διοίκηση της ΟΠΑΠ κάλεσε τους μετόχους να ψηφίσουν επί όλων των θεμάτων της γενικής συνέλευσης, ενημερώνοντας τους μετόχους πως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναρτηθούν επισήμως στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Σημειώνεται, ότι  ο manager του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλος υπεραμύνθηκε της ανάγκης υπογραφής της σύμβασης με την INTRALOT   και υποστήριξε ότι ο οργανισμός έχει οικονομικό όφελος γιατί θα πληρώνει 3,4 εκατ. ευρώ το μήνα, ενώ τώρα πληρώνει 5,3 εκατ. ευρώ, ενώ θα έχει και «ποιοτικά οφέλη», αφού με το νέο τεχνολογικό σύστημα θα μπορέσει να επεκταθεί σε νέες υπηρεσίες και παιχνίδια.

Όπως είπε ο ίδιος, το 1,25% των μεικτών εσόδων του Οργανισμού στο οποίο ανέρχονται οι δαπάνες για τεχνολογία θεωρείται ανταγωνιστικό με βάση τις άλλες ευρωπαϊκές λοταρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άρθρο που αφορά τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με την INTRALOT  εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση.

Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΑΡ…

Εγκρίθηκε η παράταση της τεχνολογικής  εξάρτησης του ΟΠΑΠ από την Ιντραλότ του κ Κόκκαλη για άλλα 5 χρόνια! Το ΤΑΙΠΕΔ ψήφισε λευκό, αλα ΔΗΜΑΡ…