ΟΤΕ: Κρατά στάση αναμονής για την NOVA “μέχρι να σταθεροποιηθεί το εξωτερικό περιβάλλον”

Ο επικεφαλής του ομίλου ΟTΕ κ. Τσαμάζ και ο γενικός διευθυντής οικονομικών θεμάτων κ. Μαζαράκης απαντώντας σε ερωτήσεις των αναλυτών κατά την τηλεφωνική συνδιάσκεψη για τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2014, σημείωσαν ότι δεν έχουν να πουν οτιδήποτε σχετικό με την NOVA, τονίζοντας, όμως, ότι η κατάσταση επιβάλλει ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις των εταιρειών. Σημείωσαν ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν αφού προηγουμένως σταθεροποιηθεί το εξωτερικό περιβάλλον.

Δεν πρόκειται να πιεστούμε να απαντήσουμε σε κάποια κίνηση ανταγωνισμού αν δεν είμαστε σίγουροι για την κίνηση μας, σημείωσαν χαρακτηριστικά τα στελέχη.

Για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟTΕ που βρίσκεται στην κατοχή του Δημοσίου τα στελέχη του ΟTΕ σημείωσαν ότι δεν έχουν οποιοδήποτε σχόλιο, καθώς είναι ένα θέμα για το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να διατυπώσει τη θέση της.

Τέλος, τα στελέχη του ΟTΕ εκτίμησαν ότι το 2015 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα παραμένει η μείωση των δαπανών, αλλά και η βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.