Οι μικροομολογιούχοι δεν ξεχνούν…

 

Το σκηνικό έντασης στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου χθες στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, όπου και πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς, ήταν στην πραγματικότητα το κερασάκι στην τούρτα.

Οι μικροομολογιούχοι που βρέθηκαν στον χώρο, για να τον αποδοκιμάσουν, διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά που οδήγησαν στην απώλεια των αποταμιεύσεων ή και των σπιτιών τους, τον έχουν από καιρό στην …μπούκα.

Τον έχουν αποδοκιμάσει άλλοτε –πολύ περισσότεροι τότε- όταν κατευθυνόταν σε κεντρικό κτίριο της Αθήνας για έτερη εκδήλωση, καταφέρνοντας μάλιστα να «εγκλωβίσουν» για λίγο στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε αυτό, και του έχουν πολλάκις απευθυνθεί με άλλους τρόπους, ζητώντας συνάντηση μαζί του ή στέλνοντας επιστολές.

Μόλις, πληροφορήθηκαν λοιπόν την ανοιχτή ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου σε έναν αν μη τι άλλο προσβάσιμο χώρο, κινητοποιήθηκαν. Άλλοι με SMS και άλλοι με mail, ειδοποιήθηκαν για να βρεθούν στον χώρο και να αποδοκιμάσουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Και μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίζουν το θέμα κάνοντας λόγο για 7-8 άτομα που «χάνουν και το δίκιο τους με αυτόν τον τρόπο», χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο αυτό που έγινε χθες, αν σκεφτούν όμως πως αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τις αποταμιεύσεις μίας ζωής, ίσως να καταλάβουν πως δεν τους άξιζε να τους «πετάξουν έξω» οι υπεύθυνοι ασφαλείας…

 

matrix24.gr