Οι νέοι διοικητές σε 9 νοσοκομεία Αττικής και περιφέρειας

Νέους διοικητές  στα νοσοκομεία στα οποία έληξε η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων διόρισε με απόφασή του ο υπουργός Υγείας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» διοικητής αναλαμβάνει ο αρχιτέκτονας Γιώργος Παπαδόπουλος. Στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» διοικήτρια τοποθετείται η Παθολογοανατόμος Μαρία Καρρά. Στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Χρήστος Παπαχρήστος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «’Αγιος Παντελεήμων»-ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», διοικητής γίνεται ο δικηγόρος Κώστας Πεταλάς. Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» διοικήτρια αναλαμβάνει η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» διοικήτρια τοποθετείται η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς-Γενικό Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας Γουμένισσας διοικητής αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Καρπενησίου-‘Αμφισσας-Φωκίδας ο γυναικολόγος Παναγιώτης Κουτσοπίνης. Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης νέος διοικητής θα είναι ο χειρουργός Νίκος Ξιπολυτάς.